|
FantasyWorld.pl
Probably The Greatest Site In The World

|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
skowron Moderator

Dołączył: 14 Paź 2005 Posty: 209 Skąd: Świebodzin Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 3:17 pm Temat postu: |
|
|
Zamykam. I tak nic sensownego poza narzekaniem tu nie ma. Wszelkie ale co do zamknięcia tematu możecie na MSG wysłać.
Koniec.
Edit: Za prośbą Geralta, który tak na mnie napierał że chce napisać posta, chwilowo otwieram. Później zostanie zamknięty na stałe. _________________

Ostatnio zmieniony przez skowron dnia Sob Cze 26, 2010 3:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Satariel Learner

Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 3:24 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Nawet sobie ponarzekać nie można  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Geralt Learner

Dołączył: 08 Kwi 2004 Posty: 105 Skąd: Rivia Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Sat to ja Ci powiem tak: wyłóż kasę to stronę się zrobi/odnowi. ;]
I nawet jestem gotowy Ci pomóc.
Tylko tak z tego co mi się wydaje to za samą nazwę domeny Squall chce
50 tysięcy. A szczerze wątpię, że Twoim największym marzeniem czy potrzebą jest wydanie na tenże cel takiej sumy pieniędzy.
A nawet jak postawisz nową storn pod inną nazwą to klona nie ma sensu robić. A nowa strona cóż inny twór to już nie to samo. ;]
Po drugie powtórzę się ale coś się kończy coś się zaczyna. Sat fakt spędziłem tu 6 lat i będę miło wspominał ten czas ale nie można żyć cały czas przeszłością...
A co do znaku czasów to nie masz wrażenia, że żyjemy w spełniającej się starożytnej chińskiej klątwie: "Obyś żył w ciekawych czasach"? _________________ Jam jest Biały Wilk. Wiedźmin Geralt z Rivii. Przyjaciel elfów.
Essea Gwynbleidd. Vatt'ghern Geralt ys Rivii, glaeddyv seidhe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Voltalius Developing

Dołączył: 14 Sty 2004 Posty: 517 Skąd: Zabójcze Stepy Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Sat podobnych tematów, w których możesz ponarzekać na obecny stan FW jest około 3-4. Więc nie dziw się, że moderator zamyka temat.
Narzekacie, że moderatorzy nie moderują, a zaraz po tym marudzicie, że jednak wykonują swoje zadanie. Gdzie w tym sens? _________________ "We are what we are, my son. And wolves is what we are."

Ostatnio zmieniony przez Voltalius dnia Sob Cze 26, 2010 3:37 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Satariel Learner

Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Gerciu niestety chyba masz słuszność. Przynajmniej jeśli chodzi o te 50 kawałków
No cóż, więc pasuje powoli się pakować
Ptaszyno - można zamykać
Volt nigdy nie narzekałem na Moderatorów, to tyle
Póki trup dyga, postom pod postem mówimy stanowcze nie Edycja by arianhod. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dragon of the shadow Moderator

Dołączył: 01 Maj 2006 Posty: 222 Skąd: Athel Loren Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 12:27 am Temat postu: |
|
|
Mimo zamknięcia tematu pozwoliłem sobie się wtrącić.
Ja moderuje forum xD Nawet ostatnio nieźle ochrzaniłem jednego kolesia za brak słownika ortograficznego i dałem mu ostrzeżenie
A teraz na serio. Ponad rok temu skończyłem szkołę więc miałem duużo czasu. Na początku jesieni ciężko zachorowałem i nadal miałem duużo czasu ponieważ przez chorobę nie byłem w stanie iść na studia. Brałem udział w tworzeniu nowego forum (dlatego mam moda). Nawet z Blackithilien chcieliśmy dodawać tapety, aby zacząć od czegokolwiek. Co z tego skoro przez kilka tygodni prosiłem Squall'a o hasła na serwer i ich nie dostałem :/ FW ma baaardzo dużo błędów, które uniemożliwiają normalną pracę. Nawet bicie rekordów zostało skrytykowane (choć to też pewna forma podtrzymywania strony przy życiu). Wszystko na marne :/
Niestety mamy związane ręce. Nie możemy zmusić Squall'a aby naprawił błędy na FW i znowu dowodził, a bez niego nic nie możemy zrobić.
Proszę o odwalenie się od modów, ponieważ jesteśmy bezsilni. Jeśli FW zacznie funkcjonować normalnie bez durnych błędów to wtedy bardzo chętnie poświęcę swój czas nie tylko na forum ale na całym FW.
Jak coś twórzcie kolejny temat, albo piszcie na GG 7321556 lub MSG. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|