Forum FantasyWorld.pl Strona Główna FantasyWorld.pl

Probably The Greatest Site In The World

FAQFAQ   Regulamin    SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Do "Moderatorów" strony
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FantasyWorld.pl Strona Główna -> Wolne Tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
skowron
Moderator
Moderator

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zamykam. I tak nic sensownego poza narzekaniem tu nie ma. Wszelkie ale co do zamknięcia tematu możecie na MSG wysłać.
Koniec.

Edit: Za prośbą Geralta, który tak na mnie napierał że chce napisać posta, chwilowo otwieram. Później zostanie zamknięty na stałe.

Ostatnio zmieniony przez skowron dnia Sob Cze 26, 2010 3:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Satariel
Learner
Learner

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Nawet sobie ponarzekać nie można Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Geralt
Learner
Learner

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sat to ja Ci powiem tak: wyłóż kasę to stronę się zrobi/odnowi. ;]
I nawet jestem gotowy Ci pomóc.
Tylko tak z tego co mi się wydaje to za samą nazwę domeny Squall chce
50 tysięcy. A szczerze wątpię, że Twoim największym marzeniem czy potrzebą jest wydanie na tenże cel takiej sumy pieniędzy.
A nawet jak postawisz nową storn pod inną nazwą to klona nie ma sensu robić. A nowa strona cóż inny twór to już nie to samo. ;]

Po drugie powtórzę się ale coś się kończy coś się zaczyna. Sat fakt spędziłem tu 6 lat i będę miło wspominał ten czas ale nie można żyć cały czas przeszłością...

A co do znaku czasów to nie masz wrażenia, że żyjemy w spełniającej się starożytnej chińskiej klątwie: "Obyś żył w ciekawych czasach"?

Essea Gwynbleidd. Vatt'ghern Geralt ys Rivii, glaeddyv seidhe
Powrót do góry
Voltalius
Developing
Developing

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sat podobnych tematów, w których możesz ponarzekać na obecny stan FW jest około 3-4. Więc nie dziw się, że moderator zamyka temat.

Narzekacie, że moderatorzy nie moderują, a zaraz po tym marudzicie, że jednak wykonują swoje zadanie. Gdzie w tym sens?

Ostatnio zmieniony przez Voltalius dnia Sob Cze 26, 2010 3:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Satariel
Learner
Learner

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gerciu niestety chyba masz słuszność. Przynajmniej jeśli chodzi o te 50 kawałków Very Happy
No cóż, więc pasuje powoli się pakować Very Happy
Ptaszyno - można zamykać Sad

Volt nigdy nie narzekałem na Moderatorów, to tyle Smile

Póki trup dyga, postom pod postem mówimy stanowcze nie Smile Edycja by arianhod.
Powrót do góry
Dragon of the shadow
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sob Lip 24, 2010 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mimo zamknięcia tematu pozwoliłem sobie się wtrącić.

Ja moderuje forum xD Nawet ostatnio nieźle ochrzaniłem jednego kolesia za brak słownika ortograficznego i dałem mu ostrzeżenie Very Happy

A teraz na serio. Ponad rok temu skończyłem szkołę więc miałem duużo czasu. Na początku jesieni ciężko zachorowałem i nadal miałem duużo czasu ponieważ przez chorobę nie byłem w stanie iść na studia. Brałem udział w tworzeniu nowego forum (dlatego mam moda). Nawet z Blackithilien chcieliśmy dodawać tapety, aby zacząć od czegokolwiek. Co z tego skoro przez kilka tygodni prosiłem Squall'a o hasła na serwer i ich nie dostałem :/ FW ma baaardzo dużo błędów, które uniemożliwiają normalną pracę. Nawet bicie rekordów zostało skrytykowane (choć to też pewna forma podtrzymywania strony przy życiu). Wszystko na marne :/

Niestety mamy związane ręce. Nie możemy zmusić Squall'a aby naprawił błędy na FW i znowu dowodził, a bez niego nic nie możemy zrobić.

Proszę o odwalenie się od modów, ponieważ jesteśmy bezsilni. Jeśli FW zacznie funkcjonować normalnie bez durnych błędów to wtedy bardzo chętnie poświęcę swój czas nie tylko na forum ale na całym FW.

Jak coś twórzcie kolejny temat, albo piszcie na GG 7321556 lub MSG.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FantasyWorld.pl Strona Główna -> Wolne Tematy Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: