|
FantasyWorld.pl
Probably The Greatest Site In The World

|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
seth Beginner

Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 1:49 pm Temat postu: |
|
|
| Film w ciekawy sposób pokazuje historię Japonii i upadek samurajów. Obsada tego filmu nie jest zbyt dobra, ale za to scenariusz jest niezły sporo akcji i niezłych ujęć sprawia, że film się całkiem dobrze ogląda. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SPAVN123 Beginner

Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 64 Skąd: z kurcze noooooo Ostrzeżenia: 2/5
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Film który zaliczam do serii nie nudzących się, nieważne ile razy go obejrzę zawsze jest dla mnie w jakiś inny sposób ciekawy i bez wahania mogę go polecić. _________________
FREEDOM |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wampirzyca Learner

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 10:54 am Temat postu: |
|
|
Film bardzo ciekawy...podobała mi się fabuła, akcja i scenki... tylko szkoda, że Tom grał sztucznie  _________________ "Krew jest piękna, szczególnie gdy płynie po rękach"  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emi2e Beginner

|
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Łezka się w oku kręci- polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Satariel Learner

|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 2:40 am Temat postu: |
|
|
Co prawda nie jestem zwolennikiem gry pana Toma, ale muszę przyznać że podołał zadaniu. Film gdzieniegdzie przerysowany i jak mu wytykają amerykańsko-patetyczny, jednak bardzo dobry. Przde wszystkim pokazuje zmierzch pewnej epoki - koniec honoru na rzecz powszechności broni palnej. To akurat był fakt historyczny. Polecam każdemu kogo oprócz krwi interesuje drugie dno - jest tam i takie.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lord_Ashram Expert

Dołączył: 29 Lut 2004 Posty: 1374 Skąd: Sin City Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Fakt to fakt. Nie ma "faktów historycznych", "faktów autentycznych", "faktów socjologicznych" itd. itp. Zresztą nie mogę się zgodzić, że "era" broni palnej zakończyła "erę" honoru. Tu na przykład odnośnik do Polskiego Kodeksu Honorowego z 1919 r.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polski_Kodeks_Honorowy _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|