| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lord_Ashram Expert

Dołączył: 29 Lut 2004 Posty: 1374 Skąd: Sin City Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2004 10:46 pm Temat postu: Just A Pilgrim |
|
|
Dzis, a wlasciwie wczoraj rano w swoich bojach w komikslandii natrafilem na boski komiks <; chodzi mi tu o Pielgrzym - "Rajski ogrod". historia kaznodziei-wloczegi w postnuklearnym swiecie urzekla mnie kreska, fabula oraz hmm jakby to ujac - wkomponowaniem starych idealow w nowy, wypaczony swiat. Strasznie mi sie spodobal ten komiks. Zajmuje on 1sze miejsce egzekwo z Transmetropolitanem na mojej liscie zakupow (kolejne 26.90 ==")
wyszlo takze wydanie kolekcjonerskie za 55.00 zlociszy, ale chyba to sobie daruje ^^" _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dante Learner

Dołączył: 21 Sie 2003 Posty: 155 Skąd: Lauda Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 10:52 am Temat postu: |
|
|
"Rajski ogród" to jest druga część tej historii. Posiadam część pierwszą, ale prawdę mówiąc to żałuję, że ją kupiłem. Mnie ten komiks ani graficznie, ani fabularnie do siebie nie przekonał. _________________ Gdy furia lądy skrywa,
A morze ciemnia gniew,
Uprzeżny naród wkracza,
By naszą przelać krew.
Lecz nim legiony padną,
Lecz nim zawiszcze bron,
Jahwe, Królu Gromów
Wszechwładco Bitew: chron! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lord_Ashram Expert

Dołączył: 29 Lut 2004 Posty: 1374 Skąd: Sin City Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 10:02 am Temat postu: |
|
|
moze chcesz sprzeda - po nizszej enie of cos q;
przeczytalem pierwsza czesc i powiem ze "Garden of Eden" jest o wiele gorszy. niema tego czego s q; _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Geralt Learner

Dołączył: 08 Kwi 2004 Posty: 105 Skąd: Rivia Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 12:10 am Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie "Garden of Eden" jest gorszy. W drugiej części zabrakło mi właśnie tego starego "dobrego" Pielgrzyma z pierwszej części. Tom pierwszy dosłownie zmiażdżyła mnie klimatem i postacią Pielgrzyma.
I te słowa: "Tylko Ty i ja Panie. Tylko Ty i ja." _________________ Jam jest Biały Wilk. Wiedźmin Geralt z Rivii. Przyjaciel elfów.
Essea Gwynbleidd. Vatt'ghern Geralt ys Rivii, glaeddyv seidhe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|