Forum FantasyWorld.pl Strona Główna FantasyWorld.pl

Probably The Greatest Site In The World

FAQFAQ   Regulamin    SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Just A Pilgrim

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FantasyWorld.pl Strona Główna -> Komiks
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lord_Ashram
Expert
Expert

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Wrz 02, 2004 10:46 pm    Temat postu: Just A Pilgrim Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzis, a wlasciwie wczoraj rano w swoich bojach w komikslandii natrafilem na boski komiks <; chodzi mi tu o Pielgrzym - "Rajski ogrod". historia kaznodziei-wloczegi w postnuklearnym swiecie urzekla mnie kreska, fabula oraz hmm jakby to ujac - wkomponowaniem starych idealow w nowy, wypaczony swiat. Strasznie mi sie spodobal ten komiks. Zajmuje on 1sze miejsce egzekwo z Transmetropolitanem na mojej liscie zakupow (kolejne 26.90 ==")

wyszlo takze wydanie kolekcjonerskie za 55.00 zlociszy, ale chyba to sobie daruje ^^"
Learner
Learner

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2004 10:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Rajski ogród" to jest druga część tej historii. Posiadam część pierwszą, ale prawdę mówiąc to żałuję, że ją kupiłem. Mnie ten komiks ani graficznie, ani fabularnie do siebie nie przekonał.
By naszą przelać krew.
Lecz nim legiony padną,
Lecz nim zawiszcze bron,
Jahwe, Królu Gromów
Wszechwładco Bitew: chron!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Lord_Ashram
Expert
Expert

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2004 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze chcesz sprzeda - po nizszej enie of cos q;

przeczytalem pierwsza czesc i powiem ze "Garden of Eden" jest o wiele gorszy. niema tego czego s q;
Learner
Learner

PostWysłany: Sro Cze 09, 2010 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie "Garden of Eden" jest gorszy. W drugiej części zabrakło mi właśnie tego starego "dobrego" Pielgrzyma z pierwszej części. Tom pierwszy dosłownie zmiażdżyła mnie klimatem i postacią Pielgrzyma.
I te słowa: "Tylko Ty i ja Panie. Tylko Ty i ja."

Essea Gwynbleidd. Vatt'ghern Geralt ys Rivii, glaeddyv seidhe
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FantasyWorld.pl Strona Główna -> Komiks Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: